7 januari: dagworkshop 'inspiratie voor 2024'

Je bent welkom bij een van de onderstaande workshops:

Stadsretraite/ dagworkshop 'inspiratie & intentie voor 2024'

met yoga nidra en klankmeditatie op zondag 7 januari 10:30 -17:00 uur -nog 1 plekje vrij-


Een lange yogadag/ stadsretraite: een hele dag om uit je gewone patronen te stappen met tijd voor yoga, ontspanning en inzicht. En tussen de middag staat er een heerlijke vegetarische lunch voor je klaar.


Wat zou je jezelf gunnen in het nieuwe jaar?

'Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg', zei Einstein zo mooi. Wat wil je in 2024 anders doen? Wat zijn je dromen en verlangens voor het nieuwe jaar? Welke richting wil je op en wat zou je jezelf gunnen in het nieuwe jaar? Misschien heb je al een idee, misschien vormt zich dat idee gedurende deze retraitedag.


Een dag met yin yoga, yoga nidra, een klankmeditatie en verbeelding van het nieuwe jaar... 

We nemen in de ochtend de tijd om het lichaam uit de knoop en hoofd leeg te laten worden, met een hatha flow & yin les en een yoga nidra (lange ontspanningsmeditatie). Een yoga nidra geeft de mogelijkheid om zowel fysiek, emotioneel en mentaal heel diep te ontspannen. Ook helpt een yoga nidra om een intentie neer te zetten. Je plant als het ware een zaadje, dat je vanaf nu water mag geven en kunt laten groeien. In de middag gaan we op een heel andere manier aan de slag. We gebruiken een creatieve werkvorm waarbij je je mag laten inspireren door de beelden en teksten die er voor je liggen. We maken een collage, met als thema wat je in het nieuwe jaar wilt verwezenlijken. Soms is dat lastig om in woorden te vatten, of al van te voren te weten. Maar je zult zien dat als je werkt vanuit rust er na verloop van tijd zichtbaar wordt dat wat er dieper in je sluimert. We sluiten de dag af met een klankontspanning. De tonen van de klankschalen helpen om het hoofd leeg en het hart ruim te maken.


Opzet stadsretraite in Utrecht

De retraite/ yogadag vindt plaats in de fijne home-studio van AnneMarie en Rob, aan de rand van het centrum in Utrecht. Achter de studio ligt een grote, groene binnentuin. De sfeer is warm en huiselijk. Er zijn maximaal 7 deelnemers. De dag is geheel verzorgd: een vegetarische lunch, snacks en thee zijn inbegrepen. Alle yogamaterialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te nemen.


Programma (ongeveer)

10:30 inloop/ kennismaken

10:45 yin yoga met aansluitend een yoga nidra

12:30 lunch en even naar buiten in de binnentuin

14:00 verbeelding voor het nieuwe jaar/ collage maken

16:15 klankmeditatie en aansluitend thee

17:00 afscheid


Over de leraar AnneMarie Hiemstra geeft sinds 20 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Zie voor meer info: over mij. 


Praktische informatie

  • Adres Otterstraat 54d in Utrecht (nog geen 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS).
  • Bijdrage 99 euro (inclusief lunch)
  • Aanmelden via info@yogatime.nl of stuur een berichtje naar 06 10328436.
  • Annuleringsvoorwaarden Omdat ik met kleine groepen werk is restitutie bij annulering helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders op jouw plekje laten meedoen of kan ik bemiddelen als er een wachtlijst is.