Online yogales

Online yogacommunity


Nooit gedacht dat ik online les zou gaan geven. En dat ik het nog heel leuk zou vinden ook! Vanaf maart 2020 is er een mooie en levendige online yogacommunity ontstaan. Met een groep betrokken mensen vanuit heel verschillende woonplaatsen doen we samen yoga op verschillende momenten in de week. Je bent zeer welkom om hieraan deel te nemen!


Je lijf uit de knoop en rust in je hoofd

In hectische tijden is het kunnen voelen van je voeten op de grond belangrijk! Rust, vertrouwen, ontspannen en even stil kunnen zijn, is soms lastig als je veel alleen bent (of juist als je binnen een druk gezin leeft). In een live online les gaan we hier samen aan werken. Je lijf uit de knoop en rust in je hoofd. Ik neem je mee in een les, die je gewoon thuis op een matje, deken of grote handdoek kunt volgen. 


Live lessen of te bestellen voor op je eigen moment

Per week zijn er twee lessen die je live online mee kunt doen. Doe je de woensdagles liever op een ander tijdstip? Dan stuur ik je de les toe. Live online lessen:

- maandag 12:15 uur lunchbreak yoga (40 minuten -gratis les-)

- woensdag 10:00 uur uur chakra yoga (65 minuten).


Hoe werkt het? Mail me!

Mail me via info@yogatime.nl als je wilt deelnemen en zet er je telefoonnummer bij. Het werkt heel eenvoudig:

  • Via een whatsapp mailinglist ontvang je voor elke les een appje. Wil je je opgeven of een les bestellen? Dan app je terug.
  • 10 minuten voor de les ontvang je een link in je mailbox of whatsapp.
  • Na afloop van de les ontvang je een tikkie (2 lessen voor 13,50 euro).
  • Ik gebruik voor de live online lessen het programma Zoom (betaalde versie, je hoeft geen account aan te maken). Je kunt de camera van je latop of telefoon uitzetten.
  • Wil je een les ontvangen voor op een ander moment? Dan geef je dat aan via een appje. Wil je liever een specifieke themales? Ik heb veel lessen op voorraad en kijk graag of er iets voor je bij zit! Je ontvangt de les via we-transfer. Ook hiervoor is de bijdrage 13,50 voor 2 lessen.