28 juni - 30 juni yogaweekend Twello

3-daags Yoga & meditatieweekend in Twello met AnneMarie 28 juni t/m zondag 30 juni

*Weekend is volledig bezet (plek op wachtlijst mogelijk). Welkom bij het yogaweekend in september!*


Het is inmiddels een traditie: de yogaweekends op de prachtige retraiteplek bij The Yoga house in Twello. Je bent welkom voor een lang zomerweekend om je op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend programma met yoga, meditatie en tijd om te wandelen of te relaxen in de prachtige tuin.


In de vroege ochtenden geeft Clare McGregor (docent yoga en mindfullness) een les met meditatie in beweging en stilte. Na een heerlijk ontbijt volgt aan het einde van de ochtend een lange yogales van AnneMarie met slow flow en yin yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De slow flow brengt souplesse, vitaliteit en werkt aan de innerlijke kracht en balans. Werken met adem brengt meer (levens)energie en zorgt voor rust in het hoofd.


Na de lunch is er tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of serre, een flinke wandeling te maken (er lopen verschillende wandelroutes langs het huis), naar een terras in het dorp of naar een zwemmeertje in de buurt te gaan. Verder ligt de fraaie stad Deventer op een paar kilometer afstand. En een geheime tip: de prachtige en bijzondere levenstuinen in Teuge zijn vlakbij...


's Avonds eten we aan lange tafels. Op de dag van aankomst is er voor het slapen een yogales, gericht op het 'aankomen', vertragen en vooral het loslaten van de drukte van de week. De tweede avond is er een restorative yogales, gericht op diepe ontspaning en rust.


The yoga house is een warme, liefdevolle plek in een prachtige, groene omgeving. Clare is onze fijne gastvrouw voor het weekend. De sfeer is huiselijk, het eten is vegetarisch en grotendeels biologisch. Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga. Rondom de maaltijden en bij het schoonmaken voor vertrek wordt een beetje hulp gevraagd (kwartiertje/ karma yoga).


Programma 3-daags yogaweekend (ongeveer)

Dag 1 (aankomst)

16:30 - 18:00 uur inloop, aankomst (wil je wat eerder of later komen? In overleg is er veel mogelijk)

18:30 uur samen eten op de veranda/ kennismaking en toelichting op het programma

20:30 uur yogales met lange ontspanning (stilte tot aan het ontbijt de volgende ochtend)


Dag 2

8:15 - 09:15 uur ochtend yoga met Clare: meditatie in beweging en stilte

09:15 uur ontbijt met overnight oats, toppings en vers fruit 

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga 

13:15 uur lunch en aansluitend middag vrij

18:30 uur samen eten

20:30 uur restorative yoga (stilte tot aan het ontbijt de volgende ochtend)


Dag 3

08:15 - 09:15 uur ochtend yoga met Clare: meditatie in beweging en stilte

09:15 uur ontbijt 

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga

13:00 uur lunch en aansluitend gezamenlijk het huis opruimen

14:30 - 15:30 uur yoga nidra of klankmeditatie, thee met iets lekkers en afscheid


Over de leraar AnneMarie Hiemstra geeft ruim 20 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Zie voor meer info: over mij. 

Clare McGregor is yoga- en mindfullnessdocent. Lees meer over haar op de website vanwww.theyogahouse.nl.

 

Praktisch

Concept De groep is klein -maximaal 12 deelnemers- en de sfeer is ontspannen en huiselijk. 

Bijdrage 299 (met eigen tent)/ 399 (gedeelde kamer)/ 499 euro (kamer alleen). Prijzen zijn all-inclusive (2 overnachtingen, 6 maaltijden en het yogaprogramma). Beddengoed/ handdoek graag zelf nemen (want er is maar 1 wasmachine :). Eventueel is een laken- en handdoekpakket te verkrijgen voor 12,50 euro. 

Inschrijven/ vragen Mail: info@yogatime.nl. Bij vragen bel gerust of stuur een whatsapp op 06 10328436.

Dieetwensen We eten vegetarisch en grotendeels biologisch. Heb je dieetwensen? Overleg vooraf over wat mogelijk is.

De locatie The yoga house is goed te bereiken met de trein en er is voldoende parkeerruimte. Adres: Kruisvoorderweg 18, 7391 TA Twello. Zie ook: www.theyogahouse.nl.

Annuleringsvoorwaarden Bij annulering voor 28 april is 50% restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 28 april kan je iemand anders op je plekje laten meedoen. Als er mensen op de wachtlijst staan kan ik voor je bemiddelen. Wil je geen risico lopen? Sluit dan annuleringsverzekering af.