6-8 september: yogaweekend Noord-Limburg

3-daags yoga & meditatieweekend in Well/ Noord-Limburg met AnneMarie

vrijdag 6 t/m zondag 8 september 2024 *nog 3 kamers beschikbaar*


Op een prachtige plek in Noord-Limburg ligt de Kasteelse Hof: een grote hofboerderij. Je bent er welkom voor een lang yogaweekend om op te laden, te vertragen en diep te ontspannen. Met een afwisselend programma met yoga, meditatie en tijd om te wandelen in het bos of te relaxen in de prachtige tuin.
In de ochtenden benutten we de stilte en frisse lucht voor ademoefeningen en meditatie. Na het ontbijt volgt een lange yogales met slow flow en yin yoga. De yin yoga houdingen openen en stretchen het lichaam zacht maar intens en brengen verstilling. De slow flow brengt souplesse, vitaliteit en werkt aan de innerlijke kracht en balans. Werken met adem brengt meer (levens)energie en zorgt voor rust in het hoofd.


In de middag is er tijd om heerlijk te relaxen in de prachtige tuin of huiskamer, een flinke wandeling te maken: op 3 minuten lopen beginnen uitgestrekte bossen van het nationaal park de Maasduinen. Ook de oevers van de Maas zijn op loopafstand. Houd je van vlaai? De dorpsbakker zit om de hoek. En de allerlekkerste ijsjes vind je op loopafstand en die eet je met uitzicht over de Maas...


's Avonds eten we met elkaar aan een lange tafel. Op de dag van aankomst is er voor het slapen een yogales, gericht op het 'aankomen', vertragen en vooral het loslaten van de drukte van de week. De tweede avond is er een yoga en dans-sessie door Birgit


De Kasteelse Hof is een warme,huiselijke plek in een prachtige, groene omgeving. Birgit en Gerrit zijn onze geweldig fijne hosts en koken voor ons superlekker en gezond (plantaardig/ vegan). Allebei verzorgen ook een verrassend onderdeel in het weekend. Het weekend staat open voor beoefenaars van alle vormen en stijlen van yoga. 


Programma 3-daags yogaweekend (ongeveer)

Dag 1 (aankomst)

16:30 - 18:00 uur inloop, aankomst (wil je wat eerder of later komen? In overleg is er veel mogelijk)

18:30 uur samen eten/ kennismaking en toelichting op het programma

20:30 uur yogales met lange ontspanning en meditatie (stilte tot het ontbijt de volgende ochtend)


Dag 2

8:30 - 09:15 uur pranayama (adem) en meditatie

09:15 uur ontbijt en tijd voor een wandeling

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga

13:15 uur lunch en aansluitend middag vrij 

18:30 uur samen eten

20:30 uur dans en meditatie met Birgit (stilte tot het ontbijt de volgende ochtend)


Dag 3

08:30 - 09:15 uur pranayama en meditatie

09:15 uur ontbijt en tijd voor een wandeling

11:15 - 13:00 uur yoga: adem, slow flow & yin yoga

13:15 uur lunch 

14:30 - 15:30 uur afsluiting met een handpan-ligconcertje door Gerrit, thee met iets lekkers en afscheid


Over de leraar AnneMarie Hiemstra geeft ruim 20 jaar yogales. Ze is gediplomeerd yogaleraar in verschillende vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Zie voor meer info: over mij. 


Praktisch

Concept De groep is klein -maximaal 10 deelnemers- en de sfeer is ontspannen en huiselijk.

Bijdrage 399 (gedeelde kamer)/ 499 (kamer alleen), all-inclusive (2 overnachtingen, 6 maaltijden en het yogaprogramma). Er zijn 3 badkamers beschikbaar die we met elkaar delen. Er is ook een prachtig ingerichte luxe 'Bell-tent' beschikbaar. Prijs is inclusief beddengoed en handdoeken.

Inschrijven/ vragen Mail: info@yogatime.nl. Bij vragen bel gerust of stuur een whatsapp op 06 10328436.

Dieetwensen Het eten is 100% plantaardig/ vegan. Heb je dieetwensen? Overleg vooraf even over wat mogelijk is.

De locatie De Kasteelse Hof is bereikbaar met de bus vanaf Nijmegen of Venlo. We kunnen je eventueel ook ophalen vanaf station Venray. Adres:

Kasteellaan 19 5855 AD Well. Kijk ook op:https://dekasteelsehof.nl/boerderij

Annuleringsvoorwaarden Bij annulering tot 1 juni is 50% restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 1 juni kan je iemand anders op je plekje laten meedoen (ik kan bemiddelen als er een wachtlijst is). Wil je geen risico lopen? Sluit dan annuleringsverzekering af.